Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Overige

Eigenaren Tang Dynastie willen nieuw all-you-can-eat restaurant openen in Almere Buiten

Eigenaren Tang Dynastie willen nieuw all-you-can-eat restaurant openen in Almere Buiten

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Yuk-ha Tang en Freek Schaefers, eigenaren van restaurant Tang Dynastie in Almere Buiten willen in het stadsdeel een nieuw all-you-can-eat restaurant bouwen welke de naam Restaurant Festijn Culinair zal gaan dragen.

Het restaurant zal zich gaan vestigen aan de Trekweg in Almere, vlakbij de afrit van de afrit van de A6 bij knooppunt Almere Stad. In het gebied is al een bowlingbaan, indoor speelparadijs en een tweetal fitnesscentra gevestigd.

Het gebied waar het restaurant zich wil gaan vestigen is volop in ontwikkeling: binnenkort wordt er een partycentrum geopend en ook zal er zich een hockeyvereniging in de omgeving openen.

Crowdfunding

De kosten voor de realisatie van het nieuwe restaurant worden geschat op 7.625.000 euro. Naast een eigen bijdrage door Tang Dynastie van 300.000 euro financiert ook Rabobank 6.525.000 euro.

Om het laatste deel van de financiering rond te kunnen krijgen, is er een crowdfunding opgestart om de laatste 800.000 euro binnen te harken.

Van deze laatste benodigde 800.000 euro is er op het moment van schrijven al bijna 300.000 ingezameld.style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-1549742590686046"
data-ad-slot="1235109849"
data-ad-format="auto">

Video


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.307
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 16.0 ℃
Voelt als 14.6 ℃
Gemiddeld
Laagst 8.7 ℃ (05.40 uur)
Hoogst 16.4 ℃ (10.10 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog