Eigenaren Tang Dynastie willen nieuw all-you-can-eat restaurant openen in Almere Buiten
Klik om te vergroten


Eigenaren Tang Dynastie willen nieuw all-you-can-eat restaurant openen in Almere BuitenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 24 januari 2018 om 13:37 uur


Yuk-ha Tang en Freek Schaefers, eigenaren van restaurant Tang Dynastie in Almere Buiten willen in het stadsdeel een nieuw all-you-can-eat restaurant bouwen welke de naam Restaurant Festijn Culinair zal gaan dragen.

Het restaurant zal zich gaan vestigen aan de Trekweg in Almere, vlakbij de afrit van de afrit van de A6 bij knooppunt Almere Stad. In het gebied is al een bowlingbaan, indoor speelparadijs en een tweetal fitnesscentra gevestigd.

Het gebied waar het restaurant zich wil gaan vestigen is volop in ontwikkeling: binnenkort wordt er een partycentrum geopend en ook zal er zich een hockeyvereniging in de omgeving openen.

Crowdfunding

De kosten voor de realisatie van het nieuwe restaurant worden geschat op 7.625.000 euro. Naast een eigen bijdrage door Tang Dynastie van 300.000 euro financiert ook Rabobank 6.525.000 euro.

Om het laatste deel van de financiering rond te kunnen krijgen, is er een crowdfunding opgestart om de laatste 800.000 euro binnen te harken.

Van deze laatste benodigde 800.000 euro is er op het moment van schrijven al bijna 300.000 ingezameld.style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-1549742590686046"
data-ad-slot="1235109849"
data-ad-format="auto">

Video

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.