Yuk-ha Tang en Freek Schaefers, eigenaren van restaurant Tang Dynastie in Almere Buiten willen in het stadsdeel een nieuw all-you-can-eat restaurant bouwen welke de naam Restaurant Festijn Culinair zal gaan dragen.

Het restaurant zal zich gaan vestigen aan de Trekweg in Almere, vlakbij de afrit van de afrit van de A6 bij knooppunt Almere Stad. In het gebied is al een bowlingbaan, indoor speelparadijs en een tweetal fitnesscentra gevestigd.

Het gebied waar het restaurant zich wil gaan vestigen is volop in ontwikkeling: binnenkort wordt er een partycentrum geopend en ook zal er zich een hockeyvereniging in de omgeving openen.

Crowdfunding

De kosten voor de realisatie van het nieuwe restaurant worden geschat op 7.625.000 euro. Naast een eigen bijdrage door Tang Dynastie van 300.000 euro financiert ook Rabobank 6.525.000 euro.

Om het laatste deel van de financiering rond te kunnen krijgen, is er een crowdfunding opgestart om de laatste 800.000 euro binnen te harken.

Van deze laatste benodigde 800.000 euro is er op het moment van schrijven al bijna 300.000 ingezameld.



style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-1549742590686046"
data-ad-slot="1235109849"
data-ad-format="auto">

Video


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit overige


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336