Meldingen van hulpdiensten in Almere realtime in je tijdlijn op Facebook ontvangen? - Klik hier voor meer informatie.
Klik om te vergroten

Restaurant Baltimore en Eetcafé Mokum failliet verklaard
Laatste update: woensdag 24 januari 2018 - 14:19 uur


Restaurant Baltimore en Eetcafé Mokum in Almere Buiten zijn dinsdag door de rechtbank Midden-Nederland failliet verklaard. De twee restaurants sloten begin deze maand al haar deuren. Restaurant Baltimore is in 2014 al eerder failliet gegaan onder de oude naam Grandcafé Seventies Eighties, maar dan door een andere uitbater. In het voorjaar van 2017 werd de naam Grandcafé Seventies Eighties veranderd naar Restaurant Baltimore. Ook Eetcafé Mokum ging eerder failliet welke vervolgens werd overgenomen door de uitbaters van Restaurant Baltimore. Na het sluiten van de twee horecazaken werd een mogelijk faillissement door de uitbaters stellig ontkend waarbij werd gesommeerd om de berichtgeving op Almere Nieuws aan te passen, waar vanzelfsprekend uiteraard geen gehoor aan is gegeven dankzij goede bronnen die zich hadden gemeld bij Almere Nieuws.


[Ad] Vrijdag 26 januari 'Reunie Café Almere Buiten' bij Café Het Steegje met onder andere muziek van Jeroen Hamer, Dave Groenendijk en George Lotze »


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.