Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Overige

Restaurant Baltimore en Eetcafé Mokum failliet verklaard

Restaurant Baltimore en Eetcafé Mokum failliet verklaard

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie
Restaurant Baltimore en Eetcafé Mokum in Almere Buiten zijn dinsdag door de rechtbank Midden-Nederland failliet verklaard. De twee restaurants sloten begin deze maand al haar deuren. Restaurant Baltimore is in 2014 al eerder failliet gegaan onder de oude naam Grandcafé Seventies Eighties, maar dan door een andere uitbater. In het voorjaar van 2017 werd de naam Grandcafé Seventies Eighties veranderd naar Restaurant Baltimore. Ook Eetcafé Mokum ging eerder failliet welke vervolgens werd overgenomen door de uitbaters van Restaurant Baltimore. Na het sluiten van de twee horecazaken werd een mogelijk faillissement door de uitbaters stellig ontkend waarbij werd gesommeerd om de berichtgeving op Almere Nieuws aan te passen, waar vanzelfsprekend uiteraard geen gehoor aan is gegeven dankzij goede bronnen die zich hadden gemeld bij Almere Nieuws.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.307
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 16.4 ℃
Voelt als 15.0 ℃
Gemiddeld
Laagst 8.7 ℃ (05.40 uur)
Hoogst 16.4 ℃ (10.10 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog