Restaurant Baltimore en Eetcafé Mokum failliet verklaard
Klik om te vergroten


Restaurant Baltimore en Eetcafé Mokum failliet verklaardGeplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 24 januari 2018 om 14:19 uur


Restaurant Baltimore en Eetcafé Mokum in Almere Buiten zijn dinsdag door de rechtbank Midden-Nederland failliet verklaard. De twee restaurants sloten begin deze maand al haar deuren. Restaurant Baltimore is in 2014 al eerder failliet gegaan onder de oude naam Grandcafé Seventies Eighties, maar dan door een andere uitbater. In het voorjaar van 2017 werd de naam Grandcafé Seventies Eighties veranderd naar Restaurant Baltimore. Ook Eetcafé Mokum ging eerder failliet welke vervolgens werd overgenomen door de uitbaters van Restaurant Baltimore. Na het sluiten van de twee horecazaken werd een mogelijk faillissement door de uitbaters stellig ontkend waarbij werd gesommeerd om de berichtgeving op Almere Nieuws aan te passen, waar vanzelfsprekend uiteraard geen gehoor aan is gegeven dankzij goede bronnen die zich hadden gemeld bij Almere Nieuws.


[Ad] Vrijdag 26 januari 'Reunie Café Almere Buiten' bij Café Het Steegje met onder andere muziek van Jeroen Hamer, Dave Groenendijk en George Lotze »

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.