De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 2 inbrekers aangehouden.

Volgens de politie kwam er rond 03.00 uur een melding binnen over een getuige die zag hoe er in de woning van de buren (die op vakantie waren) geluiden te horen waren, ook stond er een raam open.

Meerdere eenheden zochten vervolgens in de woning van de Java Legioenstraat naar de inbrekers. Niet veel daar vandaan zag de politie op de Elzenstraat twee mannen lopen. Eén man kon ondanks zijn verzet direct door de politie worden aangehouden.

De andere man kon enkele minuten later ook worden aangehouden met behulp van een politiehond. Beide mannen zitten vast.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342