Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

[Update] Stille tocht georganiseerd voor dodelijk slachtoffer van schietpartij in Verzetswijk

[Update] Stille tocht georganiseerd voor dodelijk slachtoffer van schietpartij in Verzetswijk

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Vrienden en familie van de dinsdagavond overleden Sabri Mansour (20) organiseren op vrijdag 2 maart een stille tocht. De 20-jarige Almeerder werd eerder op de dinsdagavond in een woning aan de Kapitein de Langestraat neergeschoten en overleed later in het ziekenhuis.

"In eerste instantie organiseren wij de stille tocht natuurlijk om Sabri te herdenken. Ook willen wij met de stille tocht aandacht vragen voor het zinloze en jeugdelijke geweld. Buiten het feit dat niemand met een wapen rond hoort te lopen, hebben de verdachten een leeftijd waarvan je schrikt dat zij met een wapen rondlopen", vertelt een vriend van de overleden jongeman aan Almere Nieuws.

Vrienden en familie van Sabri kunnen het niet bevatten dat het leven van de jongeman plots werd ontnomen.

Aanhoudingen

Na de fatale schietpartij kon de politie direct twee verdachten aanhouden. Een derde verdachte meldde zich in de nacht van dinsdag op woensdag zelf bij de politie.

Alle drie de verdachten komen uit Almere en hebben een leeftijd van 17, 19 en 20 jaar oud.

Stille tocht

De stille tocht wordt op vrijdag 2 maart georganiseerde en start om 19.00 uur. Er wordt gevraagd aan deelnemers van de stille tocht om zichzelf vooraf aan te melden via een aangemaakt evenement op Facebook zodat er een beeld gevormd kan worden van de hoeveelheid deelnemers.

Route

De stille tocht begint aan de Havenkom om 19.00 uur nabij het kruispunt bij Fair Play Casino / voormalig grandcafé De Havenkom waar via de Kruisstraat en de Kerkgracht naar coffeeshop Chillie Kiki in de Schoolstraat wordt gelopen.

Vervolgens gaat de stille tocht verder via de Schoolwerf, Wittewerf, Achterwerf, Achterpoort naar de Rietmeent waar bloemen zullen worden gelegd bij het huis waar Sabri woonde. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.309
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 13.7 ℃
Voelt als 13.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 13.7 ℃ (00.10 uur)
Hoogst 14.1 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog