Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Overige

ishipit groeit verder: bezorging van restaurants in Almere nu mogelijk

ishipit groeit verder: bezorging van restaurants in Almere nu mogelijk

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

McDonald's, Feokeuken, Fuji House en Lou Streetfood: sinds vrijdag maakt lokale bezorgdienst ishipit het mogelijk om bij Almeerse restaurants te bestellen waar het voorheen alleen mogelijk was om bestellingen af te halen. 

De nieuwe bezorg-app ishipit is in januari van start gegaan met een pilot in Almere. "ishipit maakt hét verschil doordat het mogelijk is om alles lokaal te laten bezorgen door een door de klant geselecteerde koerier", vertelt Jurgen van ishipit.

De werkzame koeriers bepalen zelf hun tarief, werkgebied en beschikbaarheid.

Eten laten bezorgen

Eerder was het al mogelijk om losse haal- en bezorgopdrachten te plaatsen op ishipit. Vanaf vrijdag is het echter mogelijk om via de app direct eten te bestellen bij restaurants die eerder nog geen bezorging aanboden.

Voorbeelden van restaurants waar nu eten besteld kan worden zijn Mell's Burger, Suri-Java, Fuji House, KFC en Lin Wah. 

Verspreid over heel Almere

De koeriers van Almere zijn verspreid over heel Almere, zo is het mogelijk om bij verschillende soorten restaurants te bestellen - op basis van waar je zelf zin in hebt! 

Tijdens de lunch een broodje van Lou Streetfood bar of als avondeten lekker simpel een bucket van KFC: het kan nu met ishipit.

Gemakkelijker

"Met de nieuwe service willen we het bestellen makkelijker maken", vertelt Martine. Waar het voorheen mogelijk was om een bestelling handmatig in te voeren, is het nu in een paar eenvoudige stappen gedaan.

Uiteraard biedt ishipit ook nog steeds andere bezorgdiensten aan waaronder het retourneren van online bestellingen en koeriersopdrachten op maat bijvoorbeeld het laten ophalen van een pak bij de stomerij, boeken terugbrengen naar de bibliotheek, laten kopen van een cadeautje of het doen van de dagelijkse boodschappen.

Meer informatie over ishipit of het gebruik daarvan is te vinden op de website van ishipit, ook is ishipit te downloaden in de App Store en Google Play Store.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.148
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 15.7 ℃
Voelt als 15.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 15.7 ℃ (00.20 uur)
Hoogst 15.9 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog