ishipit groeit verder: bezorging van restaurants in Almere nu mogelijk
Klik om te vergroten


ishipit groeit verder: bezorging van restaurants in Almere nu mogelijkGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 16 maart 2018 om 14:42 uur


McDonald's, Feokeuken, Fuji House en Lou Streetfood: sinds vrijdag maakt lokale bezorgdienst ishipit het mogelijk om bij Almeerse restaurants te bestellen waar het voorheen alleen mogelijk was om bestellingen af te halen. 

De nieuwe bezorg-app ishipit is in januari van start gegaan met een pilot in Almere. "ishipit maakt hét verschil doordat het mogelijk is om alles lokaal te laten bezorgen door een door de klant geselecteerde koerier", vertelt Jurgen van ishipit.

De werkzame koeriers bepalen zelf hun tarief, werkgebied en beschikbaarheid.

Eten laten bezorgen

Eerder was het al mogelijk om losse haal- en bezorgopdrachten te plaatsen op ishipit. Vanaf vrijdag is het echter mogelijk om via de app direct eten te bestellen bij restaurants die eerder nog geen bezorging aanboden.

Voorbeelden van restaurants waar nu eten besteld kan worden zijn Mell's Burger, Suri-Java, Fuji House, KFC en Lin Wah. 

Verspreid over heel Almere

De koeriers van Almere zijn verspreid over heel Almere, zo is het mogelijk om bij verschillende soorten restaurants te bestellen - op basis van waar je zelf zin in hebt! 

Tijdens de lunch een broodje van Lou Streetfood bar of als avondeten lekker simpel een bucket van KFC: het kan nu met ishipit.

Gemakkelijker

"Met de nieuwe service willen we het bestellen makkelijker maken", vertelt Martine. Waar het voorheen mogelijk was om een bestelling handmatig in te voeren, is het nu in een paar eenvoudige stappen gedaan.

Uiteraard biedt ishipit ook nog steeds andere bezorgdiensten aan waaronder het retourneren van online bestellingen en koeriersopdrachten op maat bijvoorbeeld het laten ophalen van een pak bij de stomerij, boeken terugbrengen naar de bibliotheek, laten kopen van een cadeautje of het doen van de dagelijkse boodschappen.

Meer informatie over ishipit of het gebruik daarvan is te vinden op de website van ishipit, ook is ishipit te downloaden in de App Store en Google Play Store.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.