Een 27-jarige man uit Almere is maandagavond lichtgewond geraakt bij een poging tot straatroof aan de Staalstraat in Almere Buiten.

Volgens de politie liep de man rond 22.40 uur over de Staalstraat toen hij werd bedreigd door een jongen. Er ontstond vervolgens een worsteling waarbij het slachtoffer met een mes werd gestoken.

De verdachte is vervolgens weggerend in de rihting van het Piet Moeskoppad. Het slachtoffer heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen en heeft inmiddels aangifte gedaan.

Getuigenoproep

De politie heeft de zaak in onderzoek en is opzoek naar getuigen. De verdachte is een donkergetinte jongen van 1.60 meter lang. Hij was geheel in het zwart gekleed.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342