Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Politie zoekt getuigen van steekpartij in Almere Haven
Laatste update: donderdag 14 juni 2018 - 15:39 uurDe politie is opzoek naar getuigen van een steekpartij aan de Brongouw in Almere Haven waarbij woensdagavond een 65-jarige man gewond raakte.

De steekpartij vond rond 21.00 uur plaats, ongeveer een halfuur na het incident kon de politie een 29-jarige man aanhouden als verdachte.

Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij werd behandeld voor zijn opgelopen verwondingen.

Getuigenoproep

De politie is opzoek naar getuigen van het incident. Getuigen worden gevraagd om contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.