Klik om te vergroten


Knutselkookclub opent volgende week haar deuren in Almere
Laatste update: donderdag 21 juni 2018 - 15:18 uurDe Knutselkookclub opent volgende week zaterdag 30 juni haar deuren in Almere, de opening wordt van 13.00 tot 17.00 uur gevierd met een openingsfeest waarbij iedereen welkom is.

In Nederland opende Knutselkookclub eerder al verschillende vestigingen, waaronder nu ook in Almere: speciaal voor elk kind die zich een keukenprins(es) of knutselkoning(in) voelt! 

Het is de vierde vestiging van de Knutselkookclub, kinderen kunnen hier terecht voor een leuke tijdbesteding als hobby of voor hun kinderfeestje. Er zijn verschillende activiteiten te doen als knutselen, schminken, cupcakes versieren en meer.

Voor de ouders staat er een hapje en drankje klaar tijdens de opening op zaterdag 30 juni. Meer informatie is beschikbaar op de website.

-


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.