Gedenksteen voor Allard Veldhuis (71)
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Gedenksteen voor Allard Veldhuis (71)
Laatste update: dinsdag 03 juli 2018 - 10:44 uurKomende donderdag wordt in de Havenkom een gedenksteen onthuld voor de vorig jaar overleden Allard Veldhuis (71).

De Almeerder was de eerste opbouwwerker in Almere, aanjager van de Triatlon, organisator van de intocht van Sinterklaas in Almere, vormgever van Jeugdland, medeorganisator van het Bevrijdingsfestival èn lid van de gemeenteraad.

Vrienden van Veldhuis hebben het initiatief voor de gedenksteen genomen.

Onthulling

Komende donderdag onthult wethouder Jaap Lodders om 13.00 uur de gedenksteen welke bij de Sluiskade in Almere Haven komt te liggen - de plek waar Veldhuis vele jaren de goedheiligman binnenhaalde.

Vorig jaar werd er een herdenking gehouden ter nagedachtenis aan Allard Veldhuis (foto door Bob Friedländer)


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.