1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Arrestatieteam valt woning in Eilandenbuurt binnen

112 Eilandenbuurt


Een arrestatieteam van de politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een inval gedaan in een woning aan de Lofotenweg.

Rond 23.30 uur kreeg de politie een melding binnen over een incident bij de betreffende woning waarbij er mogelijk een (slag)wapen in het spel zou zijn. Om deze reden werd de woning omsingeld door verschillende politie-voertuigen en agenten in kogelwerende vesten in afwachting op een arrestatieteam.

Het arrestatieteam deed uiteindelijk een inval waarbij er één persoon is aangehouden. Volgens de politie gaat het om een incident in de relationele sfeer.


Tags bij dit artikel: Eilandenbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Eilandenbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 17 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 17 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Maandag 18 oktober 2021

14.2 °C

Licht bewolkt, temperatuur voelt aan als 13,6 °C. - meer weer »

Ma

13 - 18 °

Di

15 - 18 °

Wo

11 - 11 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only