College van B&W: "omgewaaide reclamezuil zal binnenkort worden opgeruimd"
❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


College van B&W: "omgewaaide reclamezuil zal binnenkort worden opgeruimd"Geplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 12 juli 2018 om 12:11 uur


De Pioneer-reclamezuil die in januari tijdens een storm omwaaide aan de Versterkerstraat, zal binnenkort worden opgeruimd. Dat zegt het college van B&W in antwoord op schriftelijke vragen die de VVD en CDA eerder stelde.

Volgens het college is Pioneer niet meer in het nabijgelegen gebouw gevestigd, maar zitten er meerdere huurders in het gebouw. De eigenaar van dit gebouw is verantwoordelijk voor het opruimen van de omgewaaide reclamezuil.

De afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) heeft beoordeeld dat er geen direct gevaar is voor gebruikers en het openbare gebied. 

Dwangmiddelen

De gemeente heeft al een aantal keren verzocht om de omgevallen reclamezuil te verwijderen en heeft dit nogmaals verzocht. 

Mocht de eigenaar voor 15 juli geen gehoor hebben gegeven, is de gemeente van plan om dwangmiddelen in te zetten of zelf de boel op te ruimen waarbij de kosten daarvan zullen worden verhaald op de eigenaar van het gebouw.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.