Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

College van B&W: "omgewaaide reclamezuil zal binnenkort worden opgeruimd"

College van B&W: "omgewaaide reclamezuil zal binnenkort worden opgeruimd"

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

De Pioneer-reclamezuil die in januari tijdens een storm omwaaide aan de Versterkerstraat, zal binnenkort worden opgeruimd. Dat zegt het college van B&W in antwoord op schriftelijke vragen die de VVD en CDA eerder stelde.

Volgens het college is Pioneer niet meer in het nabijgelegen gebouw gevestigd, maar zitten er meerdere huurders in het gebouw. De eigenaar van dit gebouw is verantwoordelijk voor het opruimen van de omgewaaide reclamezuil.

De afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) heeft beoordeeld dat er geen direct gevaar is voor gebruikers en het openbare gebied. 

Dwangmiddelen

De gemeente heeft al een aantal keren verzocht om de omgevallen reclamezuil te verwijderen en heeft dit nogmaals verzocht. 

Mocht de eigenaar voor 15 juli geen gehoor hebben gegeven, is de gemeente van plan om dwangmiddelen in te zetten of zelf de boel op te ruimen waarbij de kosten daarvan zullen worden verhaald op de eigenaar van het gebouw.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.148
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 15.2 ℃
Voelt als 14.6 ℃
Gemiddeld
Laagst 15.2 ℃ (01.10 uur)
Hoogst 15.9 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog