Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Herrema doet aangifte tegen redacteur AlmereDezeWEEK wegens smaad en laster

Herrema doet aangifte tegen redacteur AlmereDezeWEEK wegens smaad en laster

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Ex-wethouder Tjeerd Herrema gaat aangifte doen tegen een redacteur van AlmereDezeWEEK vanwege smaad en laster. Dat maakte hij donderdagmiddag bekend. 

De krant bracht eerder een artikel waarin Herrema werd beschuldigd van seksuele intimidatie. De klacht werd door de Ombudsman als ongegrond verklaard maar door de gebeurtenissen verloor de coalitie het vertrouwen in Herrema. 

Volgens Herrema heeft hij de stap om aangifte te doen genomen doordat de redacteur in kwestie bij zijn verhaal blijft en niet overgaat tot excuses of rectificatie. Ook werd de conclusie van de Ombudsman niet in de krant geplaatst. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.5 ℃
Voelt als 0.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.7 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 3.5 ℃ (09.19 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)