Herrema doet aangifte tegen redacteur AlmereDezeWEEK wegens smaad en laster
Klik om te vergroten


Herrema doet aangifte tegen redacteur AlmereDezeWEEK wegens smaad en lasterGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 12 juli 2018 om 16:21 uur


Ex-wethouder Tjeerd Herrema gaat aangifte doen tegen een redacteur van AlmereDezeWEEK vanwege smaad en laster. Dat maakte hij donderdagmiddag bekend. 

De krant bracht eerder een artikel waarin Herrema werd beschuldigd van seksuele intimidatie. De klacht werd door de Ombudsman als ongegrond verklaard maar door de gebeurtenissen verloor de coalitie het vertrouwen in Herrema. 

Volgens Herrema heeft hij de stap om aangifte te doen genomen doordat de redacteur in kwestie bij zijn verhaal blijft en niet overgaat tot excuses of rectificatie. Ook werd de conclusie van de Ombudsman niet in de krant geplaatst. 

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.