Meldingen van hulpdiensten in Almere realtime in je tijdlijn op Facebook ontvangen? - Klik hier voor meer informatie.
Klik om te vergroten

PvdA-fractie herkent zich niet in beeld over integriteit Kerim Iskender
Laatste update: donderdag 19 juli 2018 - 18:13 uur


De fractie van de PvdA in Almere herkent zich niet in het geschetste beeld over de integriteit van de fractievoorzitter Kerim Iskender.

Dat meldt de partij donderdag in een persbericht.

Woensdag werd duidelijk dat een aantal leden van de PvdA vonden dat Iskender niet integer zou hebben gehandeld tijdens de kwestie rondom Tjeerd Herrema. 

Telefoongesprek

In een telefoongesprek welke Iskender op 9 mei voerde, zei hij dat hij absoluut niet wilde dat Herrema wethouder zou worden in het nieuwe college en zei daarbij dat hij Herrema 'al een eikel vond'. 

Iskender verklaarde tegenover Omroep Flevoland zijn persoonlijke mening te hebben gegeven en wilde verder niet ingaan op de inhoud van het telefoongesprek. 

In een algemene ledenvergadering woensdagavond is één en ander besproken waarna de fractie van de PvdA achter hun fractievoorzitter blijft staan. 


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

ReactiesMax Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.