PvdA-fractie herkent zich niet in beeld over integriteit Kerim Iskender
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


PvdA-fractie herkent zich niet in beeld over integriteit Kerim Iskender
Laatste update: donderdag 19 juli 2018 - 18:13 uurDe fractie van de PvdA in Almere herkent zich niet in het geschetste beeld over de integriteit van de fractievoorzitter Kerim Iskender.

Dat meldt de partij donderdag in een persbericht.

Woensdag werd duidelijk dat een aantal leden van de PvdA vonden dat Iskender niet integer zou hebben gehandeld tijdens de kwestie rondom Tjeerd Herrema. 

Telefoongesprek

In een telefoongesprek welke Iskender op 9 mei voerde, zei hij dat hij absoluut niet wilde dat Herrema wethouder zou worden in het nieuwe college en zei daarbij dat hij Herrema 'al een eikel vond'. 

Iskender verklaarde tegenover Omroep Flevoland zijn persoonlijke mening te hebben gegeven en wilde verder niet ingaan op de inhoud van het telefoongesprek. 

In een algemene ledenvergadering woensdagavond is één en ander besproken waarna de fractie van de PvdA achter hun fractievoorzitter blijft staan. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.