Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

< src='//almere-nieuws.nl/media/images/683072944237765603.jpg' class='mvp-mob-img wp-post-image' srcset='//almere-nieuws.nl/media/images/683072944237765603.jpg 400w, //almere-nieuws.nl/media/images/683072944237765603.jpg 300w, //almere-nieuws.nl/media/images/683072944237765603.jpg 768w, //almere-nieuws.nl/media/images/683072944237765603.jpg 1000w' sizes='(max-width: 400px) 100vw, 400px' />

Politiek en gemeente

PvdA-fractie herkent zich niet in beeld over integriteit Kerim Iskender

PvdA-fractie herkent zich niet in beeld over integriteit Kerim Iskender

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De fractie van de PvdA in Almere herkent zich niet in het geschetste beeld over de integriteit van de fractievoorzitter Kerim Iskender.

Dat meldt de partij donderdag in een persbericht.

Woensdag werd duidelijk dat een aantal leden van de PvdA vonden dat Iskender niet integer zou hebben gehandeld tijdens de kwestie rondom Tjeerd Herrema. 

Telefoongesprek

In een telefoongesprek welke Iskender op 9 mei voerde, zei hij dat hij absoluut niet wilde dat Herrema wethouder zou worden in het nieuwe college en zei daarbij dat hij Herrema 'al een eikel vond'. 

Iskender verklaarde tegenover Omroep Flevoland zijn persoonlijke mening te hebben gegeven en wilde verder niet ingaan op de inhoud van het telefoongesprek. 

In een algemene ledenvergadering woensdagavond is één en ander besproken waarna de fractie van de PvdA achter hun fractievoorzitter blijft staan. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

 • Overige

  Overzicht: het nieuws van afgelopen week!

  Door

  Benieuwd naar het nieuws van de afgelopen week of heb je afgelopen week niet al het nieuws in de gaten kunnen houden? Geen probleem: in dit overzicht vindt je een overzicht van het nieuws (..)...

 • Columns

  Column: Een nieuw boek

  Door

  Ik ben volop aan het schrijven over de stad, want mijn boek gaat over de stad. Over Almere. Een thriller in de categorie misdaad en ik kan niet wachten om het boek te lanceren. Ik ben (..)...

 • Politiek en gemeente

  Jimmy (15) voor één dag baas van AllGo

  Door

  Donderdag was een spannende dag voor de 15-jarige Jimmy uit Almere: als nieuwe baas van AllGo was hij namelijk verantwoordelijk voor het gehele busvervoer in Almere. (..)...

 • Overige

  Meekijkdag voor achtstegroepers op het Buitenhout College

  Door

  Op woensdagmiddag 12 februari 2020 organiseert het Buitenhout College de 'Buitenhout Experience' De middag is voor leerlingen uit groep 8 van de basisschool die benieuwd zijn hoe een middag (..)...

 • Overige

  Btw-vrije dagen bij MediaMarkt: hoe zit dat precies?

  Door

  De btw-vrije dagen bij Media Markt zijn weer van start gegaan, zo ook bij Media Markt in Almere Stad. Tot en met zondag profiteren klanten op een groot deel van het assortiment van een (..)...

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 5.7 ℃
Voelt als 2.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 0.8 ℃ (04.17 uur)
Hoogst 5.7 ℃ (12.26 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)