Zonnig nazomerweer op komst
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Zonnig nazomerweer op komst
Laatste update: donderdag 30 augustus 2018 - 23:10 uurNa een aantal natte, koele dagen lijkt de temperatuur vanaf komend weekend weer omhoog te gaan waarbij er gesproken kan worden over een warme nazomer.

Zo start de zaterdag met 20 graden en een aanwezig zonnetje. Volgende week valt de temperatuur niet lager uit dan 23 graden waarbij de zon op vrijwel alle dagen schijnt.

In de voorspellingen voor de lange termijn lijken de temperaturen tot eind september temperaturen te zijn om nog eens extra te genieten voordat de herfst aanbreekt.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.