Flevoland heeft eerste Big Five for Life™ life- en loopbaancoach
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Flevoland heeft eerste Big Five for Life™ life- en loopbaancoach
Laatste update: donderdag 15 november 2018 - 10:55 uurFlevoland heeft sinds kort een eerste Big Five for Life™ life- en loopbaancoach: Silvia Hoohenkerk is recentelijk haar bedrijf genaamd 'On Topic Coaching' gestart.

"Onze missie is te helpen bij het verhogen van levens- en werkgeluk. Ik richt me daarbij vooral op mensen die al de nodige levenservaring hebben, maar nog jaren te gaan hebben voordat zij aan pensioen toe zijn. In een tijd waar keuze te over is en we vaak door de waan van de dag worden geleefd, help ik focus aan te brengen en gerichte stappen te zetten", vertelt Silvia die voor de Big Five for Life ™ gecertificeerd is.

Krachtige methode

Volgens Silvia is Big Five for Life™ een krachtige methode die helpt om vanuit de persoonlijke waarden de 5 grootste levenswensen te vinden en daar invulling aan te geven.

"Het blijft dus niet bij dromen, het programma motiveert je om daadwerkelijk iets te gaan dóen", aldus Silvia.

Workshops

Om mensen kennis te laten maken met Big Five for Life ™ organiseert Silvia in november een tweetal inspiratieworkshops: op donderdag 22 november in Almere en op dinsdag 27 november in Lelystad.

Meer informatie is te vinden op de website van On Topic Coaching.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.