Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Betaald parkeren in Almere Buiten binnenkort weer naar twee euro per dag

Betaald parkeren in Almere Buiten binnenkort weer naar twee euro per dag

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Alhoewel de gemeente per 1 januari de parkeertarieven in de stad heeft verhoogd vanwege inflatiecorrectie, blijkt er met het bekende dagkaartje van twee euro per dag in Almere Buiten een technisch probleem te zijn.

Volgens de gemeente zou het tarief naar beneden moeten worden afgerond, wat nu niet het geval is. Hierdoor moeten parkeerders 2,04 euro betalen waarbij er bij contante betaling een veel hoger bedrag voldaan moet worden omdat de automaten niet alle soorten munten accepteren.

"Bij contante betaling moet het bedrag naar beneden worden afgerond. Het bedrijf dat het beheer van de apparatuur voor ons doet gaat dit zo snel mogelijk oplossen", aldus een woordvoerder van de gemeente.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.3 ℃
Voelt als 0.4 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.7 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 3.3 ℃ (08.20 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)