❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Betaald parkeren in Almere Buiten binnenkort weer naar twee euro per dagGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 04 januari 2019 om 16:51 uur


Alhoewel de gemeente per 1 januari de parkeertarieven in de stad heeft verhoogd vanwege inflatiecorrectie, blijkt er met het bekende dagkaartje van twee euro per dag in Almere Buiten een technisch probleem te zijn.

Volgens de gemeente zou het tarief naar beneden moeten worden afgerond, wat nu niet het geval is. Hierdoor moeten parkeerders 2,04 euro betalen waarbij er bij contante betaling een veel hoger bedrag voldaan moet worden omdat de automaten niet alle soorten munten accepteren.

"Bij contante betaling moet het bedrag naar beneden worden afgerond. Het bedrijf dat het beheer van de apparatuur voor ons doet gaat dit zo snel mogelijk oplossen", aldus een woordvoerder van de gemeente.


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.