Betaald parkeren in Almere Buiten binnenkort weer naar twee euro per dag
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Betaald parkeren in Almere Buiten binnenkort weer naar twee euro per dag
Laatste update: vrijdag 04 januari 2019 - 16:51 uurAlhoewel de gemeente per 1 januari de parkeertarieven in de stad heeft verhoogd vanwege inflatiecorrectie, blijkt er met het bekende dagkaartje van twee euro per dag in Almere Buiten een technisch probleem te zijn.

Volgens de gemeente zou het tarief naar beneden moeten worden afgerond, wat nu niet het geval is. Hierdoor moeten parkeerders 2,04 euro betalen waarbij er bij contante betaling een veel hoger bedrag voldaan moet worden omdat de automaten niet alle soorten munten accepteren.

"Bij contante betaling moet het bedrag naar beneden worden afgerond. Het bedrijf dat het beheer van de apparatuur voor ons doet gaat dit zo snel mogelijk oplossen", aldus een woordvoerder van de gemeente.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.