❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Almeers bedrijf Dafjerijden: "Rijden in de 'truttenschudder' is een ware beleving"
Laatste update: woensdag 09 januari 2019 - 14:51 uurSinds vorig jaar is het Almeerse bedrijf Dafjerijden gestart met het aanbieden van verschillende arrangementen in- en rondom Almere waarbij gekozen kan worden uit verschillende routes als door de Oostvaardersplassen of de Gooise route.

Dafjerijden beschikt over circa 25 rijdbare dafjes waardoor er groepen tot 100 personen tegelijk kunnen rijden. Arrangementen zijn daarmee uit te breiden met een lunch vooraf of na afloop een diner en zelfs een barbecue.

Ook voor een route op maat kan men terecht bij Dafjerijden.

"Truttenschudder"

Volgens Frank van Dafjerijden is het rijden in een Daf een ware beleving.

"De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de 'truttenschudder'. Het leuke Nederlandse autootje -mooi van lelijkheid- met de pientere pook uit de jaren zestig en zeventig zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving", vertelt Frank.

Groepsuitjes

Voor wie wat spannenders wil, kan kiezen voor een groepsuitje waarbij er onderweg verschillende teambuildingsactiviteiten klaar staan.

De winnaar van het uitje ontvangt aan het eind van de dag de enige echte daf-bokaal uitgereikt.

Verschillende doeleinden

Sinds begin dit jaar beschikt Dafjerijden over een trailer waardoor er 8 dafjes tegelijk vervoerd kunnen worden.

"Wij kunnen dus door heel Nederland en vanaf (bijna) elke locatie onze dafjes laten rijden. Tevens worden de dafjes gebruikt voor verschillende doeleinden. Onze oldtimers worden regelmatig gebruikt voor bruiloften of ter promotie van evenementen en producten", vertelt Frank verder.

Meer informatie over het rijden in een Daf is beschikbaar op de website van Dafjerijden.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.