Intertoys in Almere Haven en Almere Stad alsnog dicht
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Intertoys in Almere Haven en Almere Stad alsnog dicht
Laatste update: donderdag 14 maart 2019 - 11:58 uurDe winkels van Intertoys in Almere Haven en Almere Stad zullen alsnog geen doorstart maken na een eerder faillissement van de speelgoedketen. Dat meldt het bedrijf donderdag.

Eerder meldde Intertoys dat de winkels in Almere Haven, Almere Buiten en aan de Bottelaarspassage in Almere Stad een doorstart zouden maken, maar nu blijkt echter dat de betreffende winkels niet rendabel zijn of dat de verhuurder geen nieuw huurcontract aan wil gaan.

De winkel van Intertoys in Almere Buiten blijft wel open.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.