Only For Men geopend in Almere Stad
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Afbeelding: aangeleverd


Only For Men geopend in Almere StadGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 06 september 2019 om 11:51 uur


Donderdag is de winkel van Only for Men in Almere geopend! De avond ervoor vond er al een speciaal openingsmoment plaats voor leveranciers, pers en business klanten maar gisteren was de officiële opening voor klanten.

Met duizend vierkante meter aan mannenmode is de winkel een mooie aanwinst voor Almere.

Spraakmakende openingsactie

Om de opening van de nieuwe winkel in Almere te vieren, was er een spraakmakende openingsactie: de allereerste klant heeft namelijk een gratis Recall kostuum naar keuze gewonnen. De winkel ging om 10.00 uur open en er stond een flinke rij met mannen die het eerste kostuum wilden bemachtigen. Om 05.00 uur 's nachts stond de eerste klant al voor de winkel én met succes.

Niet alleen de eerste klant viel in de prijzen, ook ontving de tweede klant een kostuum voor slechts 10 euro en de derde klant een kostuum voor 20 euro - dit liep zelfs op tot de 34e klant!

Openingsweek

De opening wordt nog de hele week groots gevierd met scherpe dagdeals en diverse evenementen. Zo kun je jouw schoenen weer laten glimmen door gespecialiseerde schoenpoetsers, langsgaan bij de barbier of meedoen aan spijkerbroekhangen.

Wanneer klanten hun gegevens achterlaten in de winkel maken ze ook nog de hele openingsweek kans op 1000 euro shoptegoed! 

Nieuw winkelconcept inclusief personal shopping

In de nieuwe winkel in Almere is het totaalconcept voor mannen duidelijk zichtbaar: mannen kunnen hier in één keer slagen. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Zo kan de man bij Only for Men altijd terecht voor de beste deals, een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events én mannelijke openingstijden.

Almere is daarnaast de eerste winkel van Only for Men met een nieuw winkelconcept. In de winkel vind je extra groot horecagedeelte, directe vermaakservice en door de hele winkel kleinere kassablokken waardoor je niet lang meer in de rij hoeft te staan. Ook is er een pop-upgedeelte waar verrassende samenwerkingen getoond worden.

Tot slot is in deze winkel het personal shoppingconcept gelanceerd. Zo kunnen klanten advies krijgen in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Je kunt zelfs tegen vrienden racen in 'Xbox playseats'.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Lees ook dit artikel:
Folder van Only For Men


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.