Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Only For Men geopend in Almere Stad

Afbeelding: aangeleverd

Only For Men geopend in Almere Stad

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Donderdag is de winkel van Only for Men in Almere geopend! De avond ervoor vond er al een speciaal openingsmoment plaats voor leveranciers, pers en business klanten maar gisteren was de officiële opening voor klanten.

Met duizend vierkante meter aan mannenmode is de winkel een mooie aanwinst voor Almere.

Spraakmakende openingsactie

Om de opening van de nieuwe winkel in Almere te vieren, was er een spraakmakende openingsactie: de allereerste klant heeft namelijk een gratis Recall kostuum naar keuze gewonnen. De winkel ging om 10.00 uur open en er stond een flinke rij met mannen die het eerste kostuum wilden bemachtigen. Om 05.00 uur 's nachts stond de eerste klant al voor de winkel én met succes.

Niet alleen de eerste klant viel in de prijzen, ook ontving de tweede klant een kostuum voor slechts 10 euro en de derde klant een kostuum voor 20 euro - dit liep zelfs op tot de 34e klant!

Openingsweek

De opening wordt nog de hele week groots gevierd met scherpe dagdeals en diverse evenementen. Zo kun je jouw schoenen weer laten glimmen door gespecialiseerde schoenpoetsers, langsgaan bij de barbier of meedoen aan spijkerbroekhangen.

Wanneer klanten hun gegevens achterlaten in de winkel maken ze ook nog de hele openingsweek kans op 1000 euro shoptegoed! 

Nieuw winkelconcept inclusief personal shopping

In de nieuwe winkel in Almere is het totaalconcept voor mannen duidelijk zichtbaar: mannen kunnen hier in één keer slagen. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Zo kan de man bij Only for Men altijd terecht voor de beste deals, een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events én mannelijke openingstijden.

Almere is daarnaast de eerste winkel van Only for Men met een nieuw winkelconcept. In de winkel vind je extra groot horecagedeelte, directe vermaakservice en door de hele winkel kleinere kassablokken waardoor je niet lang meer in de rij hoeft te staan. Ook is er een pop-upgedeelte waar verrassende samenwerkingen getoond worden.

Tot slot is in deze winkel het personal shoppingconcept gelanceerd. Zo kunnen klanten advies krijgen in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Je kunt zelfs tegen vrienden racen in 'Xbox playseats'.

Lees ook dit artikel:
Folder van Only For Men


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.2 ℃
Voelt als 0.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.7 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 3.3 ℃ (08.20 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)