De politie is op zoek naar een man die donderdagavond tijdens een vervoersbewijscontrole bij bushalte Verzetswijk twee boa's heeft mishandeld.

Volgens de politie stonden de twee boa's donderdagavond rond 21.00 uur allebei bij de uitgang van een gestopte bus. Eén van de personen die de bus verliet, liet zijn vuisten zien in plaats van zijn vervoersbewijs waar de twee boa's beiden letsel aan over hebben gehouden.

Na de mishandeling is de man gevlucht in de richting van Tussen de Vaarten.

Signalement

De verdachte is een slanke man met een licht getinte huidskleur, tussen de 25 en 30 jaar oud en 1.90 meter tot 2 meter lang. Hij droeg een zwarte trainingsbroek en crèmekleurige jas met een Ralph Lauren logo.

Ook wordt er specifiek naar een getuige gezocht die op het moment van de mishandeling achterin de bus zat (lijn M7 richting Almere Centrum). De betreffende man heeft een blanke huidskleur en droeg een zwarte jas en rood shirt.

Getuigen en/of mensen met meer informatie worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360