Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor korfbalvereniging EKVA uit Almere: de vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij.

EKVA zegt de bijdrage te gaan gebruiken voor het vervangen van het douchesysteem. 

Irma Verbruggen, penningmeester bij EKVA: "We zijn van plan om het douchesysteem te vervangen, zodat deze kan worden doorgespoeld wanneer de zaal in de zomer niet wordt gebruikt. Hopelijk is het klaar in april, want dan mogen we weer buiten sporten. We zijn erg blij met de bijdrage en vinden het een eer dat we hiervoor zijn uitgekozen.

'Clubs van de Week'

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven.

Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Irma Stuurman op donderdag 24 november 2022 om 19.43 uur Toppie daar kunnen jullie wel wat mee toch


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.