Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De politie heeft vrijdagmiddag een 55-jarige man uit België in Almere aangehouden die nog een gevangenisstraf van 8 jaar moet uitzitten. De man werd eerder veroordeeld voor poging tot moord - in april van 2020 heeft de man zijn stiefdochter en partner met een hamer op het hoofd geslagen.

Volgens de politie was de man lange tijd spoorloos, totdat de politie in België vermoedens had dat de man zich in Almere zou bevinden. De politie in België vroeg bijstand van de Nederlandse politie.

Omdat de man bekend staat als vuurwapengevaarlijk, werd er een speciaal team van de politie ingeschakeld om de man aan te houden. De man is inmiddels voorgeleid aan de overleveringskamer van de rechtbank in Amsterdam - die zal uiteindelijk beslissen of de man zal worden uitgeleverd aan België.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432