Na een periode van regenachtig weer, belooft de zomer in de loop van de komende week weer terug te keren: in Almere kunnen de temperaturen oplopen tot maximaal 29 graden.

Zaterdag vielen er nog een aantal buien in het land, zo ook in Almere. Zondag wordt het nog een aardig ‘frisse’ dag met maximaal 23 graden. 

In het begin van komende week schommelt de temperatuur tussen de 23 en 25 graden, maar daar komt vanaf woensdag verandering in: vanaf woensdag tot en met maandag, loopt de temperatuur op tot maximaal 29 graden.

Vooruitzichten

Na volgende week lijkt de temperatuur weer geleidelijk aan te dalen en komt de temperatuur niet hoger uit dan 25 graden.

Ook is naast de zon, ook redelijk wat bewolking aanwezig.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.