Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De Almeerse auteur Gilbert Keijzer heeft deze week een nieuw boek uitgebracht. Het boek draagt de naam 'De uurwerken van Ernst' en telt 146 pagina's.

Het verhaal gaat over Ernst, een succesvol beurshandelaar wiens enige luxe is dat hij zich horloges veroorlooft. "Hij koopt, zonder dat zijn vrouw het weet, een appartement, om er met zijn vriendin te gaan samenwonen. Zijn vrouw Louise is stewardess. Ook zij heeft een affaire. Na een drama proberen zij hun huwelijk te herstellen. Deze roman speelt in de zestiger jaren van de vorige eeuw, toen bijna iedereen rookte en de daken vol stonden met televisieantennes. Het is een film noir in woorden", aldus Gilbert over het verhaal.

Het boek is beschikbaar via verschillende kanalen, waaronder Bol.com.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432