De Almeerse auteur Gilbert Keijzer heeft deze week een nieuw boek uitgebracht. Het boek draagt de naam 'De uurwerken van Ernst' en telt 146 pagina's.

Het verhaal gaat over Ernst, een succesvol beurshandelaar wiens enige luxe is dat hij zich horloges veroorlooft. "Hij koopt, zonder dat zijn vrouw het weet, een appartement, om er met zijn vriendin te gaan samenwonen. Zijn vrouw Louise is stewardess. Ook zij heeft een affaire. Na een drama proberen zij hun huwelijk te herstellen. Deze roman speelt in de zestiger jaren van de vorige eeuw, toen bijna iedereen rookte en de daken vol stonden met televisieantennes. Het is een film noir in woorden", aldus Gilbert over het verhaal.

Het boek is beschikbaar via verschillende kanalen, waaronder Bol.com.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.