[Update] Steekpartij in Almere Stad, slachtoffer in bushokje gevonden
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


[Update] Steekpartij in Almere Stad, slachtoffer in bushokje gevonden
Laatste update: zaterdag 14 juli 2018 - 12:24 uurZaterdagochtend heeft er een steekpartij plaatsgevonden voor een woning aan de Titostraat in Staatsliedenwijk. Dat meldt de politie. 

Volgens de politie zag een voorbijganger kort voor 08.00 uur een gewonde man liggen bij een bushokje aan de Clemenceaustraat en belde 112. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis, zijn toestand is onbekend.

Aanhouding

De politie startte direct een onderzoek wat leidde tot een woning aan de Titostraat waar een 54-jarige man uit Almere kon worden aangehouden: zijn betrokkenheid bij de steekpartij wordt op dit moment onderzocht.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.