Na schooltijd leren koken bij Knutselkookclub Almere
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Na schooltijd leren koken bij Knutselkookclub Almere
Laatste update: vrijdag 07 september 2018 - 10:53 uurOp zoek naar een leuke tijdsbesteding voor je zoon of dochter, alleen of samen met vriend(innen)? De Knutselkookclub biedt een leuke, leerzame tijdsbesteding voor kinderen als hobby, naschoolse opvang of voor een leuk kinderfeestje!

Op donderdag 13 september, zaterdag 15 september en donderdag 20 september worden er verschillende kook-BSO's gegeven. Zo kunnen kinderen leren om hun avondeten zelf te maken - in de proeflessen staan onder andere verse pasta, Surinaamse nasi kip en een aardappelschotel op het menu.

Meer informatie is beschikbaar via de website van Knutselkookclub.

-


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.