Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Bijna 600 scholieren hebben vrijdag meegedaan aan de Junior Challenge, onderdeel van de Challenge Almere-Amsterdam welke dit weekend plaatsvind in Almere.

"Het was leuk. Ik doe al 6 jaar aan triathlon en weet dus ook wel wat ik kan verwachten. Ik vind alle onderelen leuk om te doen, kan niet kiezen wat ik het leukste vind. Ik had in ieder geval een goede race en een mooie voorsprong!", vertelt Niels die het parcours het snelst wist te voltooien.

Challenge Almere-Amsterdam

Het hele weekend staat Almere in het teken van de triathlon Challenge Almere-Amsterdam: zaterdag vindt de hele dag de lange afstand plaats.

Zondag staat in het teken van de Jeugd-Junior Relay, Business Relay, Family Relay, Team-Relay gevolgd door de prijsuitreiking.

 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit sport

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432