Zomers weer komt terug: volgende week temperaturen tot 27 graden
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Zomers weer komt terug: volgende week temperaturen tot 27 gradenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 14 september 2018 om 15:13 uur


Het zomerse weer komt voor even terug - volgende week belooft het een warme week te worden met temperaturen tot 27 graden in Almere.

Oorzaak van de comeback van het zomerse weer is orkaan Helene die nu nog boven de Atlantische Oceaan ligt maar de komende dagen richting de Kaapverdische Eilanden trekt - daardoor wordt er een hogedrukgebied richting Europa geblazen.

27 graden

Vrijdag en zaterdag is het nog 'slechts' 19 graden maar daar komt in het weekend verandering in: zo stijgt de temperatuur zondag naar 22 graden en is de verwachting voor dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag temperaturen boven de 25 graden met een maximum tot 27 graden.

In de voorspelling voor de lange termijn is een lijn te zien van temperaturen rond de 20 graden tot eind september.


[Ad] Kom je ook naar onze najaarsbingo op zaterdag 14 september? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: Bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.