De politie heeft dinsdagavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht beelden getoond van een scooterrijder die na een aanrijding op dinsdag 17 september aan de Hospitaaldreef in Almere Stad is doorgereden.

Bij de aanrijding raakte en 67-jarige vrouw zwaargewond. Na de aanrijding werd de gewonde vrouw ontdekt door surveillerende agenten, waarna zij naar het ziekenhuis werd overgebracht.

Camerabeelden

Op camerabeelden is te zien dat het slachtoffer de tunnel in fietst, waar ook een vrouw op een zwarte scooter te zien is. Vermoedelijk werd het slachtoffer door deze scooter aangereden.

Signalement

De verdachte is een blanke vrouw met lang, blond haar. Zij droeg op dat moment het haar in een paardenstaart en een witte koptelefoon.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Video


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (6)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Yvonne Blanker op woensdag 15 januari 2020 om 16.08 uur Ik hoop dat ze zichzelf aangeeft, dit zijn de consequentie’s als je door rijd na een ongeval dan kom je vol in de media! Terecht!


avatar

Geplaatst door Samantha Meiling Wu op woensdag 15 januari 2020 om 14.37 uur Zal eens weer niet Almere stad zijn, zoveel gezeik de laatste tijd daar


avatar

Geplaatst door Sas Kr op woensdag 15 januari 2020 om 14.29 uur Als het kenteken vd scooter te zien is op de camera dan moet het toch niet zo moeilijk zijn om de eigenaar te achterhalen ,lijkt me .


avatar

Geplaatst door Santi Serina op woensdag 15 januari 2020 om 14.28 uur Sandra Stom heb je gezien opsporing verzocht gaat er ook mee aan de slag


avatar

Geplaatst door Yasmina Azri op woensdag 15 januari 2020 om 14.34 uur Samica van Dijk sowieso jij 😂


avatar

Geplaatst door Jane Van Der Ster op woensdag 15 januari 2020 om 14.32 uur Is het vezekeringsplaatje niet te lezen ?


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336