Klik om te vergroten
Foto door: Bob Friedländer


Burgemeester Weerwind weer actief op Twitter
Laatste update: donderdag 12 april 2018 - 15:11 uurBurgemeester Franc Weerwind is weer actief op Twitter. Woensdagmiddag plaatste de burgemeester een tweet over een bezoek aan de Kinderraad bij buurtcentrum De Wieken in Molenbuurt. 

Simone Mahn, woordvoerder van de burgemeester, laat weten dat Franc Weerwind inderdaad weer is gaan tweeten. De tweets zullen in de toekomst door zowel Weerwind als de woordvoering worden geplaatst.

Voor het eerst was de burgervader actief op Twitter in oktober 2015 toen hij voor het eerst kennismaakte met Almere Stad-Oost, destijds bleef het bij het posten van twee tweets. In een eerder interview met Almere Nieuws verklaarde Weerwind niet aan social media te doen omdat hij een persoonlijke ontmoeting verkiest boven social media.

"In een tweet kun je niet duidelijk krijgen op wat voor toon iemand spreekt en heb je de persoonlijke conversatie niet. Wanneer je met iemand in discussie gaat, kun je dat het beste in persoon doen. Dan begrijp je elkaar beter en dat maakt veel dingen snel duidelijker. Ik prefereer een persoonlijke ontmoeting boven social media", aldus Franc Weerwind destijds.

Het Twitteraccount van Weerwind heeft inmiddels meer dan 2000 volgers.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.