Knutselkookclub Almere verbonden aan Jeugdfonds Sport & Cultuur
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Knutselkookclub Almere verbonden aan Jeugdfonds Sport & Cultuur
Laatste update: dinsdag 08 januari 2019 - 14:39 uurDe Knutselkookclub in Almere is verbonden aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur waardoor ouders hun kinderen ook kunnen aanmelden via het fonds.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is in het leven geroepen om ouders bij te staan met een inkomen op minimum niveau. Onder meer krijgt het jeugdfonds ondersteuning van de gemeente Almere.

Proefles

De Knutselkookclub werd in juni vorig jaar geopend en verzorgt kookclubs en daarnaast ook kinderfeestjes. Op woensdag 16 januari vindt er een kookclub-proefles plaats bij Knutselkookclub Almere, deelname is dan mogelijk voor slechts vijf euro.

Meer informatie is te vinden op de website van Knutselkookclub.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.